Toplinska energija predstavlja sigurnost i udobnost, pogotovo u vlastita četiri zida. Kombinirano s najmodernijem i najpouzdanijom tehnologijom u području lokalnog i daljinskog grijanja – stvaramo rješenja koja su učinkovita, ekonomična i jednostavna za rukovanje.

Svoje ideje razvijamo na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva, konstantnim razvojem i vlastitom proizvodnjom. Stvaramo individualna rješenja precizno po mjeri. Odnos s našim kupcima provodimo kroz pouzdanost, kompetentnost i transparentnost.

Grijanje

Mini-Box (kompaktna toplinska podstanica za kratko i daljinsko grijanje)

Nova, modularna kompaktna podstanica dostupna je2 u različita modela. Ima varijabilne mogućnosti priključaka, namijenjene su za uporabu kod obiteljskih kuća, kuća u nizu i u obnovi starijih objekata. Nova Mini-Box ističe se u kompaktnim dimenzijama (osnovni modu)l od (ŠxVxD) 545 mm x 775 mm x 295 mm u LK 1 i (ŠxVxD) 630 mm x 940 mm x 330 mm u LK 2. Mini Box se isporučuje kompletno opremljena, spremna za spajanje, uključujući regulacijom sa prilagodbom prema vremenskim uvjetima. Iz tog razloga Mini Box nudi maksimalni komfor kod grijanja i pripreme PTV-a.

HST (stojeća toplinska podstanica za daljinsko grijanje). DHST (parne toplinske podstanice)

Stojeća toplinska podstanica za lokalno/daljinsko grijanje KRING HST povezuje vaš kucni sustav s ekološki prihvatljivim lokanim/daljinskim grijanjem. Sustav se koristi za grijanje, ventilaciju/klimatizaciju i pripremu pitke tople vode. Zahvaljujući kompaktnom modularnom dizajnu, KRING HST se može brzo isporučiti, lako se sastavlja i može se fleksibilno prilagoditi različitim uvjetima spajanja. KRING HST je veća stojeća top. podstanica s nazivnom snagom od 50 kW. Opremljena je svim mjernim, kontrolnim i sigurnosnim uređajima potrebnim za prijenos topline. Sustav se može spojiti na postojeći razdjelnik kao primarni dio ili se može isporučiti i upravljati s integriranim razdjelnikom spremnim za korištenje. Svaka kompaktna podstanica dizajnirana je individualno.

Parna toplinska podstanica za daljinsko grijanje KRING DHST idealna je veza daljinskog grijanja s kućnim sustavom. Posebno je pogodna za stambene zgrade, škole, bolnice, sportske objekte, upravne zgrade i industriju. Pokriva svaki raspon performansi.  Zahvaljujući integriranom pothlađivanju kondenzata, parna toplinska podstanica KRING DHST ima visoku iskoristivost energije. Modularni sustav se može spojiti na postojeći razdjelnik kao primarni dio ili postaviti spreman za rad kao kompaktna podstanica – opremljena integriranim razdjelnikom za grijanje. Najveći isporučeni sustav imao je snagu od oko 12,5 MW.