Grünbeck je jedna od najuspješnijih i najuglednijih tvrtki za obradu vode u Europi. Rad Grünbeck Wasserreinigung GmbH ima za cilj omogućiti ljudima diljem svijeta pristup higijenski ispravnoj vodi. Znanjem i iskustvom, proizvodima visokih performansi i komunikacijom, Grünbeck je dosljedno predan dugoročnom održavanju pristupa čistoj vodi.

Fini filteri, filteri s ispiranjem

Grünbeck filteri pureliQ, BOXER ili GENO prema DIN EN 13443-1, 19628 i DIN EN 1567, namijenjeni su za filtriranje pitke i tehnološke vode, također učinkovito štiti vodovodne instalacije u kućanstvima i industriji od nečistoće.

  • pureliQ: K, KD, R, RD, A, AD
  • BOXER: KX, KDX, RX, RDX
  • GENO fini filteri: FME, FM
Grünbeck GENO

Grünbeck GENO mehanički i automatski filteri s mehanizmom ispiranja, uklj. modularnim filterskim elementom, mreža filtera od nehrđajućeg čelika, uklj. rotirajuće mlaznice.

  • industrijski filteri s ispiranjem: MR, MRA
  • GENO industrijski filteri s ispiranjem: MXA, FM, FME
  • Sustavi filtriranja: filtraliQ, GENO-mat

Ionski omekšivači

Grünbeck SoftliQ:SD

Grünbeck SoftliQ:SD (kućanstvo) sustav za ionsko omekšavanje. Kapacitet sustava automatski se prilagođava individualnoj potrošnji vode korisnika.

softliQ: SD18, SD21, SD23, MD12i, MD32, MD38

Grünbeck Delta-p

Grünbeck Delta-p (industrijski): Trostruki ionski omekšivač s regulacijom protoka za neprekidnu opskrbu omekšane vode.

Delta-p/Delta-p-I i GENO-mat dou WE-X, softliQ:XLA

Sustav za doziranje

Grünbeck sustavi doziranja exaliQ

Grünbeck sustavi doziranja exaliQ štite vašu instalaciju u kombinaciji s exaliQ mineralnim otopinama.

exaliQ: KC6, SC6, SC10, SC20, SC30, KC6-E, SC6.E

Grünbeck sustavi za doziranje GENODOS DM-BO

Grünbeck sustavi za doziranje GENODOS DM-BO dodaju GENO-Baktox u vodu. Ovim se dezinficira pitka i tehnološka voda te steriliziraju cjevovodi, spremnici za vodu, sustavi filtera i bunari.

GENODOS DM-B/DM-BS, GENODOS DM-BO, GENODOS DM-T

Higijenska tehnika i dezinfekcija

Grünbeck higijenski sustavi safeliQ

Grünbeck higijenski sustavi safeliQ profilaktički štite vodu od mikroba. Kvaliteta vode je osigurana smanjenjem klica kao što su legionele, E.coli bakterije i pseudomonas za 99,99%.

safeliQ: EB30

Grünbeck UV dezinfekcijski sustavi violiQ:UV

Grünbeck UV dezinfekcijski sustavi violiQ:UV namijenjeni su za dezinfekciju pitke hladne vode.

violiQ: UV20, UV66, UV85

Bazenska tehnika

Filterski sustav GENO-mat F

Filterski sustav GENO-mat F koristi se za filtriranje bazenske vode. Svi filterski sustavi opremljeni su GRP filterskim spremnicima i visoko učinkovitom cirkulacijskom crpkom varijabilne brzine.

GENO-mat F 500, GENO-mat F 600, GENO-mat F 610, GENO-mat F 800 Eco

Sustav ultrafiltracije spaliQ:UF150

Sustav ultrafiltracije spaliQ:UF150 pumpa vodu iz bazena pomoću visoko učinkovite cirkulacijske crpke varijabilne brzine. Jedinstveni Grünbeck sustav ultrafiltracije učinkovito zadržava čestice prljavštine kao i viruse, bakterije i parazite, uklanja ih i tako osigurava higijenski čistu vodu.

spaliQ:UF150

Oksidacijski filterski sustav

FermaliQ oksidacijski filterski sustav

FermaliQ oksidacijski filterski sustav je višestupanjski filterski sustav. Otklanja neugodne tvari poput sumporovodika ili amonija, učinkovito se smanjuju zahvaljujući procesu oksidacije. Otplinjavanje slobodne ugljične kiseline istodobno povećava pH vrijednost. Nakon toga, nekoliko slojeva filtera osigurava uklanjanje željeza i mangana, kao i drugih onečišćenja iz vode. Potpuno automatsko povratno ispiranje, koje ima slobodno podesive vremenske intervale, uklanja nakupljene čestice iz slojeva filtera.